Πογιέτ: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Πογιέτ: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ»

bet365

Για την απόφαση του να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την Ενωση και σε συνέντευξη του στην Tribuna τονίζει ότι είναι χαρούμενος για αυτή την απόφαση. «Ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι ένας από τους σπουδαιότερους, ο οποίος λόγω των οικονομικών προβλημάτων βρέθηκε δυο κατηγορίες κάτω. Τώρα πλέον είναι σε μια διαδικασία που μέρα με την μέρα προσπαθεί να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια και να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα να έρθω εδώ», είπε σχετικά ο Πογιέτ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετική είναι η Ελλάδα από την Αγγλία: «Είναι πολύ διαφορετική και θα χρειαστεί μια ολόκληρη μέρα για να συζητάμε για τις διαφορές. Αυτό που θα πω είναι πως ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός, καθώς είναι συνεχώς ηλιόλουστα και ως εκ τούτου ο τρόπος ζωής είναι εντελώς αντίθετος με την Αγγλία, για προφανείς λόγους».

Μιλώντας για την Premier League, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε πως «αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη στον κόσμο, ή για το εξηγήσω καλύτερα, είναι το μέρος που όλοι θέλουν να βρίσκονται», καταλήγοντας με μια αναφορά στις φήμες για ενδιαφέρον της Σουόνσι: «Η νοοτροπία μου είναι να μην σχολιάζω τα υποτιθέμενα που μπορούν να συμβούν. Σιχαίνομαι να λέω αν. Μ’ αρέσει να μιλάω όταν κάτι συμβαίνει. Τίποτε απ’ ό,τι ελέχθη, δεν βγήκε από μένα. Τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα