Ανακοίνωσαν Ναβάρο τα Τρίκαλα
Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναβάρο, που λίγο αφού έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ήρθε σε συμφωνία με τα Τρίκαλα. Ο Ισπανός, που έχει αγωνιστεί επίσης με τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλονή, ανακοινώθηκε σήμερα και προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του ΑΟΤ, που διεκδικεί την... έκπληξη με την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«O ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή, Τσίμο Ναβάρο (Navarro Armero Joaquin). Ο 27χρονος επιθετικός από την Ισπανία, την νέα χρονιά θα φορέσει την φανέλα του ΑΟΤ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης, του Λεβαδειακού, της Καλλονής, της Bαλένθια και της Έλτσε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
