ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

bet365

Μια συνάντηση του Νίκου Βεζυρτζή με τον Παύλο Δερμιτζάκη φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του Καβαλιώτη προπονητή στην Τούμπα, αλλά δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεοπτική συνέντευξη του υποστήριξε ότι «αν υπάρχει και χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμη άνθρωπο, που θα βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα τον φέρουμε», με το θέμα του τιμ μάνατζερ να παραμένει ανοικτό, μετά το «ναυάγιο» με τον Τάσο Κάκο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι μια επιλογή για τη θέση του γενικού αρχηγού, γι’ αυτό και συναντήθηκε με τον Νίκο Βεζυρτζή το πρωί της Τρίτης, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Αλλωστε, τόσο ο αντίπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, διέψευσαν άμεσα τα σενάρια και τις φήμες περί συμφωνίας για το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Εχουν εξεταστεί αρκετές ακόμη περιπτώσεις ανθρώπων, που θα μπορούσαν να αναλάβουν χρέη τιμ μάνατζερ, ενώ ένα από τα φαβορί για το συγκεκριμένο πόστο είναι και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, το έργο του οποίου στις ακαδημίες έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, λόγω των καλών σχέσεων με τον Βεζυρτζή, ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Αλέξη Αλεξίου για την συγκεκριμένη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα