ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

ΠΑΟΚ: Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι

Μια συνάντηση του Νίκου Βεζυρτζή με τον Παύλο Δερμιτζάκη φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του Καβαλιώτη προπονητή στην Τούμπα, αλλά δεν υπάρχει οριστική απόφαση. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεοπτική συνέντευξη του υποστήριξε ότι «αν υπάρχει και χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμη άνθρωπο, που θα βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα τον φέρουμε», με το θέμα του τιμ μάνατζερ να παραμένει ανοικτό, μετά το «ναυάγιο» με τον Τάσο Κάκο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι μια επιλογή για τη θέση του γενικού αρχηγού, γι’ αυτό και συναντήθηκε με τον Νίκο Βεζυρτζή το πρωί της Τρίτης, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ. 

Αλλωστε, τόσο ο αντίπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, διέψευσαν άμεσα τα σενάρια και τις φήμες περί συμφωνίας για το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Εχουν εξεταστεί αρκετές ακόμη περιπτώσεις ανθρώπων, που θα μπορούσαν να αναλάβουν χρέη τιμ μάνατζερ, ενώ ένα από τα φαβορί για το συγκεκριμένο πόστο είναι και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, το έργο του οποίου στις ακαδημίες έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, λόγω των καλών σχέσεων με τον Βεζυρτζή, ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Αλέξη Αλεξίου για την συγκεκριμένη θέση.

 

Best of internet