ΠΑΟΚ: Ο... χορός των δανεικών!

ΠΑΟΚ: Ο... χορός των δανεικών!

ΠΑΟΚ: Ο... χορός των δανεικών!

Το καλοκαίρι ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είδαν την πόρτα του… δανεισμού. Αυτό θα επαναληφθεί με αρκετούς και μέσα στον Ιανουάριο.

Η τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» έχει αποφασίσει ότι τέσσερις – πέντε ποδοσφαιριστές πρέπει να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες Superleague ή Football League προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν είχαν και προφανώς δεν προβλέπεται να έχουν στην Τούμπα.

Η Βέροια, ήδη, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Τέρι Αντόνις, δεν θα έλεγε όχι στον Εγιάλ Γκολάσα, με τα παραδείγματα των Γιαννούλη και Πούγγουρα, που αξιοποιήθηκαν όσο έπρεπε από τον Γιώργο Γεωργιάδη και έγιναν κανονικοί παίκτες Superleague, να δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει πίσω, έστω και δανεικό, τον Νίκο Κοροβέση, μόνο που η δική του περίπτωση μπορεί να καθυστερήσει εξαιτίας του τραυματισμού του Γκάρι Ροντρίγκες.

Δανεικοί αναμένεται να δοθούν και οι νεαροί Κυριάκος Σαββίδης και Στέλιος Πόζογλου, ενώ δεν προκύπτει έως τώρα θέμα επιστροφής του Γιάννη Τσολακίδη από τον Πανελευσινιακό, όπως γράφθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη.

 

Best of internet