Δουλειά και πάλι στο Ρέντη

Δουλειά και πάλι στο Ρέντη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δουλειά και πάλι στο Ρέντη

bet365

Ξεκούραση τέλος για τον Ολυμπιακό, με το Ρέντη να γεμίζει και πάλι με σκοπό να παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έλαβαν τέλος και στον Ολυμπιακό.

Σήμερα στις 16:00 το προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα γεμίσει και πάλι.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το πρώτο μισό της χρονιάς ήταν καταπληκτικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά δεν επαναπαύονται στις δάφνες.

Στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απ' όπου μόνο η Βέροια έχει φύγει νικήτρια φέτος.

Επίσης, αυτό που έχει σημασία για τους νταμπλούχους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί στο Europa League. Η Άντερλεχτ ναι μεν δτρομάζει, αλλά 1000% είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξεις για να μην σου έρθουν απρόοπτα.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο ρόστερ, με τον Πουλίδο να περιμένει καλύτερα σχέδια από τον Θεό γι αυτόν, όπως έγραψε σε μήνυμά του στο Instagram.

Όσον αφορά στις προσθήκες, μόνο ο Ιωαννίδης αναμένεται να προστεθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Από την ομάδα ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία προσθήκη, κατόπιν επιθυμίας του Σίλβα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα