Ροντρίγκεθ και Μπόμπαν για ΑΕΚ

Ροντρίγκεθ και Μπόμπαν για ΑΕΚ

Gazzetta team
Ροντρίγκεθ και Μπόμπαν για ΑΕΚ

bet365

Τα ονόματα των Νταβίντ Ροντρίγκεθ και Γκάμπριελ Μπόμπαν προτάθηκαν στην ΑΕΚ και μπήκαν και αυτά στη λίστα με τους υποψήφιους που περνούν από το «σκάνερ» της Ένωσης.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, δύο νέα ονόματα προτάθηκαν στους «κιτρινόμαυρους» και εξετάζονται αμφότερα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον σέντερ φορ της Αλκορκόν Νταβίντ Ροντρίγκεθ (29 ετών, 20 γκολ σε 42 ματς πέρυσι) και τον εξτρέμ της Ζάγκρεμπ Γκάμπριελ Μπόμπαν (26 ετών, 33 γκολ σε 75 ματς συνολικά με την ομάδα του).

Σε ότι αφορά τον Ισπανό στράικερ, κάνει και φέτος εξαιρετική σεζόν στη Segunda División, έχοντας σημειώσει ήδη 10 γκολ σε 18 παιχνίδια και το όνομά του, είναι πρώτο στον πίνακα των σκόρερς της δεύτερης κατηγορίας. Διόλου ευκαταφρόνητες δεν είναι ούτε οι σχέσεις του Κροάτη εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση και στις δύο πτέρυγες και εξετάζεται ως εναλλακτική λύση, αφού προτεραιότητα φαίνεται πως έχει ο παίκτης από τη Λατινική Αμερική που έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα