Γιόρτασε ο Πανιώνιος! (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Γιόρτασε ο Πανιώνιος! (pics)

bet365

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του έκανε ο Πανιώνιος το βράδυ της Δευτέρας, με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό. Το gazzetta.gr ήταν εκεί!

Σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο των Νοτίων προαστίων πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανιωνίου. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το τεχνικό τιμ, αλλά και η διοίκηση με τους Δάρα, Ζαμάνη και Σκούρα. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρχαν και κλόουν που διασκέδασαν τα μικρά παιδιά...

Σε ότι αφορά τις ομιλίες, οι Δάρας και Ζαμάνης απεύθυναν χαιρετισμό, μιλώντας για την καλή πορεία, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα να έρθουν στο τέλος της σεζόν με την ομάδα στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο κ. Ζαμάνης, ευχήθηκε στους παίκτες να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις ώστε να κάνουν και αυτοί το βήμα στην καριέρα τους, όπως ο Μπουμάλ!

Εκεί ήταν και όλοι οι χορηγοί, όπως και ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, κ. Τζουλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισάιλιδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα