Ξεκίνησε το τουρνουά «90 χρόνια Ολυμπιακός» (pics)

Ξεκίνησε το τουρνουά «90 χρόνια Ολυμπιακός» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκίνησε το τουρνουά «90 χρόνια Ολυμπιακός» (pics)

bet365

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το χριστουγεννιάτικο τουρνουά «90 χρόνια Ολυμπιακός».

Είναι ένα τουρνουά το οποίο διοργανώνει η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Στο τουρνουά που αφορά παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003, εκτός από την Ακαδημία του Ολυμπιακού συμμετέχει η Μικτή Παίδων Αχαϊας, ο Πανσερραϊκός, οι Ελπίδες Αγρινίου, η Δήμητρα Τρικάλων και η Μικτή Παίδων Αργολίδας. Το τουρνουά θα διαρκέσει έως και το μεσημέρι της Τετάρτης όπου θα πραγματοποιηθεί μετά από τους αγώνες κατάταξης η τελετή λήξης με προσκεκλημένα μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Κατά την 1η ημέρα των αγώνων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ολυμπιακός Κ14-Πανσερραϊκός 3-0, Ολυμπιακός Κ13-Μικτή Αργολίδας: 0-2, Μικτή Αχαϊας-Ελπίδες Αγρινίου 1: 1-0, Δήμητρα Τρικάλων-Ελπίδες Αγρινίου 2: 6-0 . Όλες οι ομάδες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους ξεναγούνται στον Ρέντη ενώ οι προπονητές τους έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα