Χωρίς Μπεργκ και Τελάντερ η επιστροφή

Χωρίς Μπεργκ και Τελάντερ η επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
Χωρίς Μπεργκ και Τελάντερ η επιστροφή

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις, με τους Μάρκους Μπεργκ και Ράσμους Τελάντερ να ακολουθούν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Διπλή την Τρίτη, απών ο Μπούρμπος.

Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην έχει στην διαθεσή του, τους Μάρκους Μπεργκ και Ράσμους Τελάντερ. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα, ο Χρήστος Μπούρμπος απουσίαζε με άδεια ενώ την Τρίτη το... μενού έχει διπλή προπόνηση.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός ευχήθηκε στους παίκτες του για τις γιορτές και ζήτησε σκληρή δουλειά, ώστε το «τριφύλλι» να ανακάμψει και να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο το 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα