Ντιένγκ με τις ευλογίες Καμαρά στον Παναιτωλικό! (vid)

Gazzetta team
Ντιένγκ με τις ευλογίες Καμαρά στον Παναιτωλικό! (vid)

bet365

Η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει στο Αγρίνιο για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναιτωλικού! Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ, Σεϊκού Ντιένγκ, συμπατριώτης του Καμαρά, είναι καθ' οδόν!

Ο Σεϊκού Ντιένγκ βρίσκεται εδώ και καιρό στο... κυανοκίτρινο στόχαστρο, με τον Ανρί Καμαρά να έχει πει τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο συμπατριώτη του. Ο Ντιένγκ έχει βιογραφικό δεξιού εξτρέμ, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και... στην άλλη όχθη. Ο Σενεγαλέζος που αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναιτωλικό, αγωνίζεται την τελευταία 3ετία στο Νορβηγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σάντεφιορντ (112 ματς και 14 γκολ). Ο Ντιένγκ είναι και διεθνής με την Κ-20 της Σενεγάλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα