Τι ισχύει για Ιωαννίδη

Η ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ

Τι ισχύει για Ιωαννίδη

Τι ισχύει για Ιωαννίδη

Ο Ιωαννίδης είχε νέα επαφή με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού που τον ενημέρωσαν ότι χρειάζεται το τελικό ΟΚ του Σίλβα για την επιστροφή του. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Το Gazzetta.gr ως γνωστόν σας είχε ενημερώσει πρώτα για τις πιθανότητες επιστροφής του Ιωαννίδη στον Ρέντη και τον Ολυμπιακό. Λίγες ημέρες μετά είχε προκύψει η οριστικοποίηση του... διαζυγίου του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ο Νίκος Ιωαννίδης μετά από αυτήν την εξέλιξη είχε νέα (σ.σ. την 2η μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα) επαφή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ενημερώθηκε για την πρόθεση του Ολυμπιακού να γυρίσει πίσω, ο ίδιος παρουσιάστηκε θετικός, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Μάρκο Σίλβα.

Οι ερυθρόλευκοι του έκαναν γνωστό πως πρέπει να ανάψει οριστικά το... πράσινο φως ο Ίβηρας για να επιστρέψει και τυπικά στην πειραϊκή ομάδα. Ο Ιωαννίδης αναμένεται να πληροφορηθεί οριστικά την Τρίτη για το κατά πόσον θα επιστρέψει οριστικά στον Ρέντη μετά τις αποφάσεις του Σίλβα. Κατά τα άλλα η επιλογή της Γερμανίας ομάδες από Α' και Β' κατηγορία συνεχίζεται να υφίσταται για τον διεθνή φορ.

Best of internet