Μπολιβάρ για αδερφούς Μπεχαράνο

Νίκος Τσιώκος
Μπολιβάρ για αδερφούς Μπεχαράνο

bet365

Για την απόκτηση των αδερφών Μπεχαράνο, Ντιέγκο και Ντάνι, ενδιαφέρεται η Μπολιβάρ, σύμφωνα με μέσο της Βολιβίας, αν και αμφότεροι έχουν συμβόλαιο.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα του εξωτερικού ήθελαν τον Ντιέγκο Μπεχαράνο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Στρόνγκεστ. Ωστόσο, μέσο ενημέρωσης από τη Βολιβία αυτή τη φορά κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπολιβάρ τόσο γι' αυτόν όσο και για τον αδερφό του Ντάνι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα la-razon τονίζει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να επαναπατρίσουν τα δύο αδέρφια. Βέβαια, αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, ο Ντιέγκο για 1,5 χρόνο και ο Ντάνι 2,5 χρόνια, με το εν λόγω μέσο ενημέρωσης να στέκεται στην τοποθέτηση του μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών, Ροντρίγκο Οσόριο, ότι γι' αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από τους Αγρινιώτες.

Πάντως, επισημαίνεται και η επιθυμία αμφότερων να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να παίξουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό κομμάτι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Οσόριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα