ΠΑΟΚ: Πέντε πέρασαν τα τεστ

ΠΑΟΚ: Πέντε πέρασαν τα τεστ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πέντε πέρασαν τα τεστ

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και πέντε εξ αυτών πέρασαν τα τεστ του Πάολο Αρτίκο.

Ο Ιταλός γυμναστής του ΠΑΟΚ υπέβαλλε σε ειδικά τεστ τους Χαρίση, Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο και Κ. Σαββίδη, οι οποίοι προερχόντουσαν από τραυματισμούς, με το πόρισμα να είναι ικανοποιητικό και για τους πέντε ποδοσφαιριστές, που από την Τρίτη αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την πρώτη προπόνηση, μετά την επταήμερη άδεια, απουσίαζε μόνον ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα επιστρέψει με τη νέα χρονιά (3/1) στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην Ξάνθη ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ για το 2016. Σε απόδοση 2.30 στη Vistabet η επικράτηση της ομάδας του Τούντορ.

Όπως ήταν φυσικό η προπόνηση περιελάβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο μεγαλύτερο μέρος της, αλλά και τακτική με ποδόσφαιρο για όσους συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ρικάρντο Κόστα άρχισε τρέξιμο και προπονήθηκε ατομικά μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο, ενώ το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει μια προπόνηση την Τρίτη και «διπλή» (πρωί – απόγευμα) την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα