Η αλήθεια για τα μεγάλα ρόστερ…

Η αλήθεια για τα μεγάλα ρόστερ…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Η αλήθεια για τα μεγάλα ρόστερ…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο Gazzetta.gr την απαίτηση του Μάρκο Σίλβα για ένα πιο μικρό ρόστερ στον Ολυμπιακό.

Επειδή γίνεται πολύς λόγος εσχάτως για το μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επίμονη εισήγηση του Μάρκο Σίλβα να φύγουν αρκετοί παίκτες, ώστε να γίνει αρκετά πιο μικρό, νομίζω ότι έχει σημασία να δούμε και λίγο παραέξω τι γίνεται.

Να δούμε ρε παιδί μου τι ρόστερ έχουν οι άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Κι εννοώ ομάδες όπως οι Πόρτο και Μπενφίκα, αλλά κι οι ισχυροί σύλλογοι των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εκεί όπου οι αγωνιστικές δεν είναι 30 όπως στην ελληνική Λίγκα, αλλά 34 η, 38. Κι εκεί όπου τα μεγάλα κλαμπ δίνουν και σαφώς περισσότερα παιχνίδια από τον Ολυμπιακό.

Η Μπάγερν λοιπόν βγάζει τη σεζόν με 22 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο (Κίμιχ, Ρόντε) είναι παιδιά όχι αυτό που λέμε πρώτης γραμμής.

Η Μπαρτσελόνα έχει ρόστερ με 21 παίκτες και δύο μικρούς.

Η Ρεάλ με 22 παίκτες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με 19!

Η Παρί Σεν Ζερμέν με 21 και δύο μικρούς.

Η Γιουβέντους με 23 παίκτες κι ένα μικρό.

Η Μάντσεστερ Σίτι με 22 παίκτες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με 21 παίκτες και πέντε μικρούς.

Η Πόρτο με 21 παίκτες.

Η Μπενφίκα με 23 παίκτες.

Θα μπορούσα να βάλω κι άλλα παραδείγματα, αλλά όταν έχεις ένα τέτοιο δείγμα 10 ομάδων έξι διαφορετικών πρωταθλημάτων, σαφέστατα είναι αντιπροσωπευτικό.

Γκουαρντιόλα, Λουίς Ενρίκε, Μπενίτεθ, Σιμεόνε, Μπλαν, Αλέγκρι, Πελεγκρίνι, Φαν Χάαλ, Λοπετέγκι, Ρουί Βιτόρια, όλοι θέλουν ρόστερ μικρά κι ευέλικτα. Με περίπου 20 παίκτες πρώτης γραμμής και κάποια πιο νέα παιδιά.

Ο Μάρκο Σίλβα απλά θέλει το ίδιο πράγμα. Μία 25άδα, στην οποία μέσα θα είναι και δύο-τρία παιδιά από τη Β ομάδα κι ο Ζντιέλαρ.

Ουσιαστικά θέλει να κάνει, αυτό που κάνουν όλοι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.