Δανεικό τον Νιάνγκ ήθελε ο Παναθηναϊκός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει δανεικό τον Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ από την Μίλαν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Μία από τις λύσεις που φέρεται να εξέτασε ο Παναθηναϊκός για την επιθετική του γραμμή ήταν και αυτό του Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ.
Ωστόσο η προσπάθεια που έκανε μέσω των επαφών που διατηρεί ο Αντρέα Στραματσόνι δεν στέφθηκε με επιτυχία.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της, την Δευτέρα, η La Stampa, ξεκαθαρίζοντας οτι ο Γάλλος στράικερ δεν πρόκειται να φύγει από τους «ροσονέρι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
