Όταν σκοράρει ο Μαρτίνες (vids)

Όταν σκοράρει ο Μαρτίνες (vids)

Νίκος Ρόλλας
Όταν σκοράρει ο Μαρτίνες (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο Χόσε Μαρτίνες τα τελευταία 3 χρόνια στην Βενεζουέλα, στην Ελβετία και στην Ιταλία.

Το όνομα του Χοσέ Μαρτίνες για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού δεν είναι νέο... Στην Ιταλία το σενάριο αυτό παίζει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες για τους «πράσινους», καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την Τορίνο και ο Αντρέα Στραματσόνι, προσπαθεί να τον πάρει στο «τριφύλλι».

Επειδή για τον 22χρονο επιθετικό από την Βενεζουέλα γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα, το Gazzetta.gr συγκέντρωσε όλα τα γκολ που έχει πετύχει σε επίπεδο 1ης κατηγορίας τα τελευταία 3 χρόνια, προκειμένου να πάρετε μία μικρή γεύση από τις ικανότητές του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

Από τότε δηλαδή που προωθήθηκε από την 2η ομάδα της Γιουνγκ Μπόις, στη συνέχεια που μετακόμισε στην Τουν και τώρα που ανήκει στην Τορίνο. Φυσικά δεν λείπουν και αυτά που έχει πετύχει με την Εθνική ομάδα της χώρας του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα