Οι… «καλλιτέχνες» ΠΑΟΚτσήδες (pics)

Οι… «καλλιτέχνες» ΠΑΟΚτσήδες (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι… «καλλιτέχνες» ΠΑΟΚτσήδες (pics)

bet365

Η «καλλιτεχνική» πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως φαίνεται από μερικές φωτογραφίες με ασπρόμαυρο περιεχόμενο…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις αρχές Δεκεμβρίου ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να γίνουν «φωτογράφοι» με έπαθλο να γίνουν για μία μέρα ο επίσημος φωτογράφος της ομάδας και guest photo editor στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι φίλοι του «Δικεφάλου» με… καλλιτεχνικές ανησυχίες ήταν να κοινοποιούν τις εικόνες τους, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyPAOK και το hashtag #MyShoot για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας.

Έτσι άρχισαν να συγκεντρώνονται φωτογραφίες από το Γουέμπλεϊ, την έδρα των Σικάγο Μπουλς, το «Γιουνάιτεντ Σέντερ» μέχρι τον Λευκό Πύργο και μπροστά σ’ ένα τζάκι, με μια φίλη του ΠΑΟΚ να διαβάζει ένα βιβλίο με αναφορές στην Τούμπα…

Βρήκαμε κάποιες από τις φωτογραφίες, που έχουν σταλθεί από τους φίλους του ΠΑΟΚ, και σας τις παρουσιάζουμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα