Η σχέση ΠΑΟΚ – Σισοκό μένει στην… πρόταση!

Σταύρος Σουντουλίδης
Η σχέση ΠΑΟΚ – Σισοκό μένει στην… πρόταση!

bet365

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η περίπτωση να προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ιμπραχίμ Σισοκό. Αυτό έχει συμβεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν. Χωρίς ποτέ να έρθει στην Τούμπα…

Το «γαϊτανάκι» της απόκτησης του Ιβοαριανού μεσοεπιθετικού ξεκίνησε όταν ακόμη αγωνιζόταν, δανεικός από την Βόλφσμπουργκ, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν Φεβρουάριος του 2013 και στον Τύπο οι Γερμανοί διαρρέουν ότι έχουν πρόταση από Ελλάδα για την πώληση του Σισοκό.

Η ελληνική ομάδα, που είχε αναπτύξει σχέσεις με την Βόλφσμπουργκ, ήταν ο ΠΑΟΚ. Μια επίσκεψη του Γκέρμαν Τσιστιακόφ και μια συνάντηση με τον Κλάους Άλοφς, λίγους μήνες πριν, φούντωσε την συζήτηση, γύρω από την απόκτηση του Αφρικανού, η οποία κορυφώθηκε το καλοκαίρι του 2013.

Πρώτη η γερμανική Bild στις 4 Ιουλίου 2013 «αποκάλυψε» συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ έναντι 700.000 ευρώ. Τότε μάλιστα, αναφερόταν και σχετική νέα συνάντηση Τσιστιακόφ – Άλοφς στην οποία και τακτοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας… Μια εβδομάδα αργότερα ο Άλοφς υποστήριζε ότι «ο Σισόκο είναι λίγο πριν τον ΠΑΟΚ», αλλά στις 21 Ιουλίου ο 24χρονος, σήμερα, μεσοεπιθετικός κατέληξε δανεικός στην Σεντ Ετιέν!

Λέγεται πως η απόκτηση του Λούκας Πέρεθ από την Καρπάτι αρχικά και του Μίροσλαβ Στοχ στη συνέχεια ήταν οι βασικές αιτίες για να «παγώσει» ο ΠΑΟΚ την περίπτωση του Σισοκό, ο οποίος μετά από λίγες εμφανίσεις στο πρώτο εξάμηνο με την Σεντ Ετιέν στην Ligue 1, προτάθηκε εκ νέου στον «Δικέφαλο», που όμως ήταν πλήρης στην συγκεκριμένη θέση, για να καταλήξει στη Λα Κορούνια.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σισοκό άρχισε να συνδέεται με τον Λούκας, καθώς το καλοκαίρι του 2014, με τον ΠΑΟΚ να παραχωρεί τον Ισπανό δανεικό στην ομάδα της καρδιάς του, έφυγε από τη Γαλικία και πριν καταλήξει στην Εσκίσεχιρσπορ ξαναπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ!

Ήταν 7 Ιουλίου 2014 όταν στο προσκήνιο ήρθε ξανά πρόταση μεταγραφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως και τις προηγούμενες φορές «η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ…», αλλά και τότε ο Σισοκό κατέληξε δανεικός από την Βόλφσμπουργκ σε άλλη ομάδα και όχι στον «Δικέφαλο».

Ίσως, η τέταρτη πρόταση να είναι και η… καλύτερη! Ποιος, ξέρει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα