Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

Την απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης φέρεται να ζήτησε ο Γκουστάβο Πογέτ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα των Σπορ, ο Ουρουγουανός, αφού είχε αρκετό διάστημα στη διάθεσή του για να αξιολογήσει την ποιότητα του ρόστερ της Ένωσης, φαίνεται πως κατέληξε στην τελική του εισήγηση, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται. Ο 48χρονος τεχνικός βρισκόταν στην Αγγλία για τα Χριστούγεννα και φαίνεται πως υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τη διοίκηση προκειμένου να παραθέσει το όνομα του ποδοσφαιριστή που θέλει για τα φτερά των «κιτρινόμαυρων».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως στη δεξιά πλευρά, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Φαίνεται πως πρόκειται για παίκτη με πιο γερά πατήματα στο γήπεδο και πιο δυναμική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν προέρχεται από την Αγγλία, αλλά από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής.

Η περίπτωση του παίκτη θα αξιολογηθεί μέσα στις μέρες, με τον Πογέτ να συναντά τόσο τον Μιλοβάνοβιτς όσο και τον Μπάγεβιτς και ανάψει το «πράσινο φως», θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Best of internet