Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

Gazzetta team
Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ

bet365

Την απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης φέρεται να ζήτησε ο Γκουστάβο Πογέτ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα των Σπορ, ο Ουρουγουανός, αφού είχε αρκετό διάστημα στη διάθεσή του για να αξιολογήσει την ποιότητα του ρόστερ της Ένωσης, φαίνεται πως κατέληξε στην τελική του εισήγηση, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται. Ο 48χρονος τεχνικός βρισκόταν στην Αγγλία για τα Χριστούγεννα και φαίνεται πως υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τη διοίκηση προκειμένου να παραθέσει το όνομα του ποδοσφαιριστή που θέλει για τα φτερά των «κιτρινόμαυρων».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως στη δεξιά πλευρά, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Φαίνεται πως πρόκειται για παίκτη με πιο γερά πατήματα στο γήπεδο και πιο δυναμική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν προέρχεται από την Αγγλία, αλλά από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής.

Η περίπτωση του παίκτη θα αξιολογηθεί μέσα στις μέρες, με τον Πογέτ να συναντά τόσο τον Μιλοβάνοβιτς όσο και τον Μπάγεβιτς και ανάψει το «πράσινο φως», θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα