Μαλεζάς: «Θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη»

Μαλεζάς: «Θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη»

Μαλεζάς: «Θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη»

Ο Στέλιος Μαλεζάς τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο για να εμφανιστεί όπως πρέπει, αφομοιώνοντας το νέο σύστημα και επισημαίνει ότι σημασία έχει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο σέντερ μπακ του Δικέφαλου μίλησε στη Live Sport:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Η ομάδα διαθέτει πολύ ποιοτικό υλικό. Από τα καλύτερα που είχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία. Όταν όμως, δημιουργείς στο ποδόσφαιρο κάτι από την αρχή, δεν είναι δυνατόν να περιμένει άμεσα τα θετικά αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο ακόμη, για να καταφέρει η ομάδα να ανταποκριθεί στα 'θέλω' της τεχνικής ηγεσίας».

Για το 3-5-2 του Τούντορ και τη δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου: «Ο προπονητής εφαρμόζει μία νέα τακτική για την ομάδα και απαιτείται ο κατάλληλος χρόνος για να την αφομοιώσουμε απόλυτα. Ποτέ ένας προπονητής δεν μπορεί να παρουσιάσει μια καινούργια δουλειά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έστω και αν οι έξι μήνες φαίνονται πολλοί. Είναι προτιμότερο όλοι μας να κάνουμε υπομονή και να χτίσουμε πάνω σε στέρεες βάσεις. Και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, να λέμε ότι πράγματι άξιζε ο κόπος που περιμέναμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εμένα με ενδιαφέρει τι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες, προκειμένου να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη και κατ' επέκταση στα παιχνίδια που ακολουθούν. Η προσοχή όλων έχει εστιαστεί στον Μάιο, ενώ ακόμη δεν έχουμε μπει καν στον Ιανουάριο. Πρέπει να κοιτάζουμε κυρίως το σήμερα, το πως θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να διεκδικήσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις τους στόχους μας».

Για τον απολογισμό του πρώτου εξάμηνου της σεζόν: «Η ομάδα κατάφερε σε μερικά παιχνίδια να εκπλήξει ευχάριστα, βγάζοντας στο παιχνίδι της στοιχεία που κανείς δεν περίμενε. Αυτό όμως, δεν είχε διάρκεια. Από τα λίγα θετικά του πρώτου εξαμήνου της σεζόν, ήταν και το 'διπλό' επί της Ντόρτμουντ. Στα αρνητικά, η ομάδα δεν παίζει όπως μπορεί να παίξει, δεν δημιουργεί τις φάσεις που πρέπει να κάνει και ασφαλώς είναι και η θέση μας στη βαθμολογία, που όλους μας στενοχωρεί. Σε γενικές γραμμές, το πρώτο εξάμηνο της σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και από πλευράς απόδοσης».

Best of internet