Κρούση Παλέρμο για Καρέλη

Gazzetta team
Κρούση Παλέρμο για Καρέλη

bet365

Την πρώτη κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Νίκο Καρέλη φέρεται να έχει κάνει η Παλέρμο, προσφέροντας 3 εκατομμύρια ευρώ και οι «πράσινοι» τηρούν στάση αναμονής. Καυτό δεκαήμερο για τον διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, οι Σικελοί φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα του Παναθηναϊκού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κρητικού στράικερ. Η εναλλακτική λύση των «ροζανέρο» είναι ο Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, αλλά το 1 εκατομμύριο που αξιώνει η Σασουόλο για να τον παραχωρήσει φαίνεται πως κρίνεται υπερβολικό για παίκτη της ηλικίας του (32) και του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, στο Τριφύλλι φαίνεται να τηρούν στάση αναμονής για αντίστοιχη κίνηση της Γκενκ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον Καρέλη και φέρεται να δεσμεύτηκε να απαντήσει έως τα μέσα της εβδομάδας για το αν θα κάνει καλύτερη πρόταση. Επιθυμία τους φαίνεται πως είναι να συμπεριληφθεί στο deal ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, της τάξεως του 15-20%, αλλά και ρήτρα επιστροφής του στην Ελλάδα για άλλη ομάδα. Η Παλέρμο δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αυτό το αίτημα, αλλά φαίνεται πως το προσεχές δεκαήμερο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σε ό,τι αφορά το μέλλον του 23χρονου κυνηγού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα