Τι πρόλαβε να δει ο Πογιέτ

Τι πρόλαβε να δει ο Πογιέτ

Gazzetta team
Τι πρόλαβε να δει ο Πογιέτ

bet365

Μίνι απολογισμό, για όσα έχει δει ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ λίγο πριν φύγει το 2015.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στη Nova και σε αυτές αναφέρθηκε στις στιγμές που έχει ξεχωρίσει ως τώρα, στα θετικά και τα αρνητικά της Ενωσης και φυσικά σε αυτά που θα ήθελε να αλλάξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

Για τα θετικά και τα αρνητικά της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο: «Το συν είναι ότι έχουμε κάνει ένα σερί νικών το τελευταίο διάστημα και αυτό με χαροποιεί αρκετά. Το αρνητικό είναι πολύ εύκολο να το βρω, είναι η απόσταση που έχουμε από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να την μειώσουμε».

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου: «Αδιαμφισβήτητα πιστεύω ότι όταν βλέπουμε στο τέλος του πρώτου γύρου τον βαθμολογικό πίνακα, δεν λέει ψέματα. Οπότε είναι ο Ολυμπιακός».

Για τον MVP του πρωταθλήματος: «Eίναι δύσκολο να επιλέξω κάποιον γιατί δεν έχω δει όλους τους αντιπάλους. Μπορώ να σας πω την άποψή μου στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για το γκολ και την στιγμή που ξεχωρίζει: «Η χειρότερη στιγμή ήταν το γκολ που δεχθήκαμε από τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά. Όσον αφορά το γκολ, αυτό που θα θυμάμαι για καιρό είναι το δεύτερο γκολ του Ντιέγκο Μπουονανότε κόντρα στη Λάρισα, στο οποίο έδειξε την απόλυτη ποιότητα που έχει αυτός ο παίκτης».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω και θα ήθελα να δω είναι στους αγώνες που θα έχουμε με τις ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε και φυσικά αν μπορούμε να τους νικήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα