Επιστροφή για τη... μισή Βέροια

Επιστροφή για τη... μισή Βέροια

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, με αρκετούς παίκτες να απουσιάζουν. Ατομικό ο Καλί, αποκατάσταση ο Βεργώνης. Απορούν με τους Γκανέζους στη «βασίλισσα του Βορρά». Τις επόμενες ημέρες η συνάντηση για τα μεταγραφικά.

Επιστροφή για τη... μισή Βέροια

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Βέβαια, αυτό έγινε για τους μισούς, καθώς οι απουσίες ήταν αρκετές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόλα, Μαγέφσκι, Νέτο, Μαλόν, Λόπεζ εξασφάλισαν μία μέρα περαιτέρω άδεια και ήταν απόντες, όπως και ο Μπαλάφας, ο οποίος βάφτισε τον γιο του. Από τη μεριά του ο Καλί ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Βειργώνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (2/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (28/12).

Απορούν με τους Γκανέζους

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το... θέμα με την Ασάντε Κοτόκο από την Γκάνα. Όπως γράψαμε νωρίτερα, οι Αφρικανοί περιμένουν τη «βασίλισσα του Βορρά» για φιλικό παιχνίδι στις 3 Ιανουαρίου!

Κάτι που έχει προκαλέσει την απορία των ανθρώπων του συλλόγου της Ημαθίας, καθώς όχι μόνο έχει προγραμματιστεί παιχνίδι την προηγούμενη, αλλά μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους υπάρχει και ματς για το Κύπελλο (5/1 με τον Ηρακλή).

Τα τηλεφωνικά... χτυπήματα που δέχτηκαν στα γραφεία της ομάδας ήταν πάρα πολλά και αυτό που τονίζουν στην ΠΑΕ είναι ότι το επόμενο κενό είναι το διάστημα 22-29 Μαρτίου, όταν έχουν υποχρεώσεις οι Εθνικές ομάδες.

Από βδομάδα τα μεταγραφικά

Τέλος, τη Δευτέρα (28/12) ή την Τρίτη (29/12) θα γίνει η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Γεωργιάδη με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Σε αυτή ο τεχνικός της Βέροιας θα δώσει στον πρόεδρο της ομάδας τη λίστα με τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση. Με βάση αυτή, θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν.

Best of internet