Στραματσόνι: «Έχουμε κάνει πρόοδο»

Στραματσόνι: «Έχουμε κάνει πρόοδο»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Έχουμε κάνει πρόοδο»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε λόγο για βελτίωση του Παναθηναϊκού επί των ημερών του ενώ μίλησε για το συναίσθημα, βλέποντας την Λεωφόρο γεμάτη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA για:

Την μέχρι τώρα παρουσία του: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω σεβασμού στον προηγούμενο προπονητή. Θα μιλήσω για αυτά που ήμουν εγώ εδώ. Θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει πρόοδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την βαθμολογία: «Δεν αντιμετώπισα όλες τις ομάδες. Ασφαλώς η βαθμολογία δείχνει κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχω άποψη, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες».

Για τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να απαντήσω βάσει όσων ακούω ή όσων μου λένε, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω».

Για την κορυφαία του στιγμή μέχρι τώρα: «Είναι η στιγμή που είδα τη Λεωφόρο γεμάτη. Δυστυχώς ήμουν άτυχος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε, αλλά ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα όταν είδα τη Λεωφόρο γεμάτη».

Για το μέλλον: «Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το μακρινό μέλλον. Το μέλλον είναι τώρα και πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω στην καθημερινή δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα