Μετράει αντίστροφα ο Εμπό

Μετράει αντίστροφα ο Εμπό

Νίκος Τσιώκος
Μετράει αντίστροφα ο Εμπό

bet365

Αντίστροφα μετράει ο Πάπε Εμπό για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς εξελίσσεται καλά η μετατραυματική του πορεία και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τον Ιανουάριο.

Ένα μεγάλο πλήγμα έχει αποτελέσει από το περασμένο καλοκαίρι η απουσία του Πάπε Εμπό για τον Ατρόμητο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο μισό της σεζόν και κάτι περαιτέρω.

Βέβαια, γι' αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, όμως δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα όσο περίμεναν στον σύλλογο του Περιστερίου έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 5 από τα 15 ματς της σεζόν που έχουν γίνει. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων περιμένουν την επιστροφή του στη δράση.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και εντός του Ιανουαρίου, καθώς ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία πριν τα Χριστούγεννα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η μετατραυματική του πορεία εξελίσσεται πολύ καλά και μάλιστα σε πιο ικανοποιητικό βαθμό απ' ό,τι έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ.

Από εκεί και πέρα, στο τέλος φτάνουν οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους ποδοσφαιριστές, καθώς η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (28/12). Με αυτή θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα