Ανανεώνει ο Βεράτι

Γιώργος Κοντογεώργης
Ανανεώνει ο Βεράτι

bet365

Ο Μάρκο Βεράτι έχει συμφωνήσει να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2021 και μίλησε για την Παρί, τον Ζλάταν, τον Αντσελότι, τον Γκουαρδιόλα και τον Ζέμαν.

Ο 23χρονος μέσος αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους αντί 12 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει παίξει ποτέ στην Serie A και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους μέσους στον κόσμο. «Το 2012 η Παρί μπορούσε να πάρει τους καλύτερους στον κόσμο όμως επέλεξε εμένα, δεν θα το ξεχάσω αυτό. Σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να υποσχεθείς ότι θα μείνεις σε μια ομάδα για πάντα, όμως μιλώντας ποδοσφαιρικά, νιώθω περισσότερο Γάλλος παρά Ιταλός».

Ο πρώην άσος της Πεσκάρα, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Ligue1 και δήλωσε. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Ζλάταν ήταν 'το κέρδισα δύο χρονιές αλλά δεν το ήξερα, ένας τίτλος δεν σημαίνει τίποτα'. Είναι τύπος που κάνει συνέχεια πλάκα, όμως εξαιτίας της παιδικής του ηλικίας είναι πολύ πιο ευαίσθητος απ' ότι μπορείτε να φανταστείτε. Εχει ακόμα την Μίλαν στην καρδιά του, όταν μιλάει για τους Ροσονέρι γίνεται πολύ συναισθηματικός. Αν γύριζε θα τους είχε ανεβάσει επίπεδο κατά 40%-50% και θα μπορούσαν να χτυπήσουν Scudetto».

Και συνέχισε. «Μου αρέσει ο Ραμπιό. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον που να έχει γεννηθεί το 1995 και να είναι τόσο καλός. Είναι πολύ δύσκολο η Παρί να τον αφήσει να φύγει. Στην Εθνική ομάδα αν έφευγε ο Κόντε θα ήθελα τον Αντσελότι. Μίλησα μαζί του αλλά μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να αναλάβει Εθνική ομάδα. Του ευχήθηκα τα καλύτερα για τη νέα του περιπέτεια στην Μπάγερν. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Ο Γκουαρδιόλα; Για μένα είναι ο καλύτερος. Ο Ζέμαν είναι φανταστικός, του χρωστάω πολλά. Στο τέλος των προπονήσεων ήθελα να κάνω εμετό. Ηταν εκείνος που μου άλλαξε θέση και μου έμαθε πως να αμύνομαι».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα