Πρώτη με Λεβαδειακό για Μπεν

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με Λεβαδειακό για Μπεν

bet365

Ο Μπεν θα συνεχίσει ως δανεικός στον Λεβαδειακό και την Κυριακή έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των Βοιωτών.

Όπως έχουμε γράψει πριν τα Χριστούγεννα, ο Λεβαδειακός ήταν η επικρατέστερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεν. Ο 26χρονος φορ πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό από τη Βέροια το περασμένο καλοκαίρι, όμως υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλέον, έχει επιστρέψει και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες από το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για να συνεχίσει την καριέρα του στους Βοιωτούς.

Μάλιστα, την Κυριακή (27/12) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του συλλόγου της Λιβαδειάς για να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα