Περιμένοντας την ΕΠΟ

Νίκος Αθανασίου
Περιμένοντας την ΕΠΟ

bet365

Την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να ανακοινωθεί η τύχη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την πρωτόδικη απόφαση της Σούπερ Λίγκας για όσα έγιναν στην Λεωφόρο.

Η Σούπερ Λίγκα επέβαλλε την μεγαλύτερη δυνατή ποινή στον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στην Λεωφόρο στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων, -3, 190.000 ευρώ πρόστιμο και ήττα στα χαρτιά. Το «τριφύλλι» κατέθεσε έφεση, οποία εκδικάστηκε στις 16 του μήνα και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ να υπενθυμίσουμε πως στην υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού κατονομάστηκε ως ο νούμερο ένα υπεύθυνος ο ρέφερι της συνάντησης Ανδρέας Παππάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα