ΠΑΟΚ: Πάει για δεξί μπακ και… Τζιόλη

ΠΑΟΚ: Πάει για δεξί μπακ και… Τζιόλη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πάει για δεξί μπακ και… Τζιόλη

bet365

Ποιες σκέψεις κάνει ο Φρανκ Άρνεσεν για το δεξιό άκρο της άμυνας και η ανανέωση του συμβολαίου με τον διεθνή μέσο.

μεταγραφικές σκέψεις και για τη «θέση 2», αυτή δηλαδή στο δεξιό άκρο της άμυνας. Μια σκέψη η οποία δεν υπήρχε στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για το μήνα Ιανουάριο, μέχρι που προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Έτσι, ο Φρανκ Αρνεσεν είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και για την συγκεκριμένη θέση, παρά το γεγονός ότι οι άμεσες προτεραιότητες του ίδιου και του τεχνικού τιμ, είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού.

Κάτω υπό προϋποθέσεις, αν βρεθεί κάτι πολύ εξαιρετικό στην μεταγραφική αγορά, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ σχεδιάζει από τώρα να κλείσει το κεφάλαιο «Αλέξανδρος Τζιόλης».

Ο Κατερινιώτης διεθνής μέσος έχει κερδίσει στο γήπεδο, με τις συμμετοχές του έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου (υπάρχει όρος επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου σε περίπτωση που παίξει φέτος πάνω από το 50% των αγώνων) με τον ΠΑΟΚ, αλλά στις προθέσεις της ομάδας είναι να ανανεώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το συμβόλαιο αναγνωρίζοντας την προσωπικότητα του Τζιόλη μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα