Μητρόπουλος: «Τρομερή στιγμή αυτή της παραμονής»

Gazzetta team
Μητρόπουλος: «Τρομερή στιγμή αυτή της παραμονής»

bet365

Ο Παύλος Μητρόπουλος, έκανε τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, ξεχωρίζοντας την στιγμή της παραμονής ως κορυφαία του Πανιώνιου το 2015.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το την πιο δυνατή στιγμή το 2015: «Η στιγμή που σωθήκαμε το 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Είχε και 10 λεπτά καθυστερήσεις, είχαν λήξει όλα τα παιχνίδια εκτός από το δικό μας. Η ανακούφιση ήταν μεγάλη για εμάς».

Για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2015: «Κάναμε έναν τρομερό δεύτερο γύρο εμείς και γι' αυτό θα πρέπει να διαλέξω έναν παίκτη από την ομάδα μου. Αυτός είναι ο Φούντας. Έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον, αλλά αυτός ήταν στον δεύτερο γύρο σε τρομερή κατάσταση».

Για το τι περιμένει από το 2016: «Πάντα υπάρχουν στόχοι σε προσωπικό επίπεδο όπως η Εθνική ή μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ομάδα μου, μας λείπουν κάποιοι πόντοι ακόμα για την παραμονή και από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι παραπάνω μακάρι να έρθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα