Ultras Gate 3: «Είμαστε με το δίκαιο»

Ultras Gate 3: «Είμαστε με το δίκαιο»

Gazzetta team
Ultras Gate 3: «Είμαστε με το δίκαιο»

bet365

Μετά την πειθαρχική δίωξη του κ. Σιμιτζόγλου ο σύνδεσμος οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας, Ultras Gate 3, πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε ανάμεσα στις ομάδες, που διώκονται για χειραγώγηση αγώνων και ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών, Ultras Gate 3, εξέδωσε ανακοίνωση, παίρνοντας θέση σε όλα όσα συμβαίνουν στους κιτρινόμαυρους.

Η ανακοίνωση:

«Από το 1904 μέχρι και σήμερα, πότε καλά και πότε άσχημα υπάρχουμε στο χάρτη του ποδοσφαίρου, πάντα όμως με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Τις τελευταίες ημέρες ασκήθηκε ποινική δίωξη στην αγαπημένη μας ομάδα κάτι που φυσικά μας στεναχώρησε και μας έκανε να προβληματιστούμε. Εμείς έχουμε την δύναμη να μιλήσουμε και να πούμε σε όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας οτι δεν ασπαζόμαστε και δεν αβαντάρουμε αν είναι αλήθεια τέτοιες ενέργειες. Κρατάμε ψηλά την σημαία μας όπως κάνουμε τόσα χρόνια και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το καταδικάσουμε άλλωστε το ξέρουν αυτό πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων μέσα από την δράση μας οτι είμαστε με το δίκαιο. Η Αναγέννηση είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ….».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα