Νέοι Ολυμπιακού: Από τον Βέργο στον Τσιμίκα! (poll)

Νέοι Ολυμπιακού: Από τον Βέργο στον Τσιμίκα! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Νέοι Ολυμπιακού: Από τον Βέργο στον Τσιμίκα! (poll)

bet365

Ο Τσιμίκας είναι ένας ταλαντούχος μικρός που ξεχώρισε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Το Gazzetta καταγράφει τους φετινούς πιτσιρικάδες των μεγάλων και ζητάει την ψήφο σας!
Από τότε έχει μείνει η ατάκα των Άγγλων «Who is Vergos?» (σ.σ. ποιός είναι ο Βέργος;)... Ο πιτσιρικάς φορ βέβαια έκτοτε έκανε τα βήματά του και σήμερα ξεχωρίζει με την φανέλα της Έλτσε στην Segunda Division, όπου είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Και βέβαια εκτός από Ευρώπη έχει παίξει και πρωτάθλημα και Κύπελλο με την πρώτη ομάδα. Και βέβαια δεν είναι το μόνο παιδί από τις ερυθρόλευκες υποδομές που έχει αναδειχθεί και ξεχωρίσει.
Έχει ενδιαφέρον όμως το να δούμε ποιοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ των Νέων έχουν δοκιμαστεί σε συνθήκες πρώτης ομάδας και έχουν πάρει ευκαιρίες να παίξουν.
Για αρχή ο εξαιρετικός Κώστας Τσιμίκας. Ο 19χρονος αριστερός μπακ - χαφ. Έπαιξε και στα τρία ματς Κυπέλλου και ξεχώρισε για τα καλά, έχοντας και 2 ασίστ. Έχει παίξει και στην Super League με Καλλονή. Έχει 286 λεπτά συμμετοχής σε 4 αναμετρήσεις φέτος και ο Μάρκο Σίλβα στάζει μέλι για εκείνον.
O Πραξιτέλης Βούρος από την άλλη έχει γευθεί και την λάμψη του Champions League. Έχει παίξει ως αλλαγή στο 2-3 του Emirates. Στο σύνολο έχει 3 παρουσίες φέτος (σ.σ. οι 2 στο Κύπελλο) με 120 λεπτά. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο Νο3 κίπερ του συλλόγου που προέρχεται από τους Νέους και μπαίνει πολλές φορές σε αποστολές. Έχει βρεθεί στους εκλεκτούς και ως Νο2.
Στην πρώτη ομάδα έχουν βρεθεί και ο Μανώλης Σαλιάκας (σ.σ. φέτος δεν έχει αγωνιστεί αλλά έχει πάρει λεπτά συμμετοχής τις προηγούμενες σεζόν και έχει βιώσει και την εμπειρία των αποστολών και των προπονήσεων). Υπάρχει και το... πολυεργαλείο Κουαζίμ Λάτσι, με την ικανότητα να αγωνιστεί μέχρι και για 6 θέσεις και που επίσης έχει βρεθεί σε αποστολές πρώτης ομάδας.
Αποστολή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο έχει ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ήταν η πρώτη αποστολή του νεαρού πορτιέρο με την πρώτη ομάδα. Ενός παίκτη που τον έχουν ήδη ξεχωρίσει Γερμανοί scouts.
Ο γεννημένος το 1998 Δημήτρης Νικολάου έχει πάρει λεπτά συμμετοχής σε φιλικό προετοιμασίας (σ.σ. καθώς μετείχε σε ένα μέρος αυτής) φέτος ενώ ο γεννηθείς την ίδια χρονιά Παναγιώτης Ρέτσος έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα φέτος. To ίδιο ισχύει και για τον 19χρονο Αντώνη Βατουσιάδη που έκανε προετοιμασία με τους μεγάλους.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ:
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ - ΧΑΦ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ U19
ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ: 20ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ U21
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: 21ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΠΕΡ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ U21 (1.92 Μ.)
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΛΙΑΚΑΣ: 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ U21
ΚΟΥΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ: 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙ - ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΟΠΕΡ, ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ U21 ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ: ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΕΤΩΝ 19 ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΤΣΟΥΣΙΑΔΗΣ: 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ
- Στο poll του Gazzetta.gr μπορείτε να ψηφίσετε το ποιός πιτσιρικάς - εκ των υπαρχόντων των Νέων που δοκιμάζονται σε συνθήκες πρώτης ομάδας - είναι ικανός να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα