ΠΑΟΚ: Ξεχώρισε ο Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Ξεχώρισε ο Ροντρίγκες

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ξεχώρισε ο Ροντρίγκες

bet365

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε 11 ποδοσφαιριστές και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, το Gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό για το ποιοι ξεχώρισαν, αλλά και ποιοι πάτωσαν.

Ο Δικέφαλος, στην τρίτη χρονιά του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, προχώρησε σε πολλές και δαπανηρές μεταγραφές τινάζοντας την μπάνγκα στον αέρα. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν 11παίκτες, ενώ από τον ΠΑΟΚ αποχώρησαν άλλοι τόσοι. Πάμε να δούμε όμως τι έκαναν οι νεοφερμένοι στην Τούμπα με την ολοκλήρωση του γύρου

Γκάρι Ροντρίγκες

Ο διεθνής πλάγιος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Η διοίκηση του Ιάκωβου Αγγελίδη τον απέκτησε ως ελεύθερο με την Φράνκ Άρνεσεν να τον «κλέβει» μέσα από τα χέρια ομάδων από καλύτερα πρωταθλήματα . Ο 25χρονος έχει μέχρι στιγμής 22 συμμετοχές (14 στην Ελλάδα και 8 στην Ευρώπη), 5 φορές, αλλά και 4 ασιστ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του Ροντρίγκες.

Ρόμπιν Όλσεν

Ο πρώτος που ήρθε και φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν ο Σουηδός τερματοφύλακας. Ως εικόνα που έχει κάποιος συγκρατήσει για τον 25χρονος πορτιέρο είναι τα πολλά λάθη που έκανε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε συνεργασία με την υπόλοιπη αμυντική γραμμή, στερώντας από την ομάδα του κάποιους σημαντικούς βαθμούς. Όση στήριξη κι αν υπήρξε στον Όλσεν, αυτός δεν την εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να δει περίπου τις μισές αναμετρήσεις από τον πάγκο. Σε 17 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη 16 γκολ.

Στέλιος Μαλεζάς

Ο πρώην αμυντικός του Παναιτωλικού επέστρεψε στο σπίτι, με σκοπό να βοηθήσει την προβληματική αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Μαλεζάς δεν ήταν στις αρχικές προτιμήσεις του Ιγκορ Τούντορ με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν έπραξε καλά που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Μετά από δύο περίπου μήνες και αφού ήρθαν αρκετοί τραυματισμοί ο Κροάτης τεχνικός αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού. Ο 30χρονος αμυντικός έχει δέσει με την άμυνα και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα χάσει την θέση του. Ο Μαλεζάς αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις (9 στην Ελλάδα και 5 στην Ευρώπη).


Έρικ Σάμπο

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να συνεχίσουν και φέτος την παράδοση που θέλει να έρχεται παίκτης στην Τούμπα, αφού πρώτα τον έχει αντιμετωπίσει. Ο Έρικ Σάμπο συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας από τις αναμετρήσεις με την Σπάρτακ Τρνάβα. Ο Σλοβάκος μετά από εβδομάδα αποχαιρέτησε τους πατριώτες του για να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα για τον 24χρονο μέσο. Άφησε την γυναίκα του που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του στην ομάδα καθώς δεν γνωρίζει Αγγλικά. Ο Σάμπο είναι αλήθεια πως παιδεύτηκε πολύ μέχρι να προσαρμοστεί. Ο υψηλόσωμος χαφ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχει 18 συμμετοχές (12 στην Ελλάδα και 6 στην Ευρώπη) και 3 γκολ.


Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Η απόκτηση του προκάλεσε σεισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο χορτάρι όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, απ' ότι ήλπιζαν ότι θα πάρουν από τον Βούλγαρο σταρ στον ΠΑΟΚ. Η πορεία του ήταν υποτονική με πολλές εκρήξεις και μια συμπεριφορά που προβλημάτισε. Ο Μπερμπάτοφ ακόμα δεν δείχνει να έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Το ότι αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια τα λέει όλα τα περισσότερα βέβαια ως αλλαγή (9 στην Ελλάδα και 5 στην Ευρώπη), ενώ έχει και τρία γκολ.


Χάρης Χαρίσης

Μπορεί το καλοκαίρι ν' ανακοινώθηκε η απόκτηση του όμως η συμφωνία με την ομάδα των Ιωαννίνων είχε κλείσει στις αρχές του 2015. Ο διεθνής μέσος ήταν από τους άτυχους καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν ο πιο σημαντικός για τον ίδιο την στιγμή που αγωνιζόταν βασικός στην 11αδα του ΠΑΟΚ. Ο Χαρίσης πρόλαβε να παίξει σε 5 παιχνίδια (3 στην Ελλάδα και 2 στην Ευρώπη), ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά του έχει και μια ασίστ.


Γκόικο Τσίμιροτ

Ο 22χρονος στην πρώτη του συμμετοχή με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου μήνες. Τον Δεκέμβριο επέστρεψε και μάλιστα βασικός δείχνοντας ένα μέρος από το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει ο Βόσνιος μέσος . Έχει 5 συμμετοχές (4 στην Ελλάδα και μόλις 1 στην Ευρώπη)

Μαριν Λέοβατς

Άλλη μια μεταγραφή του ΠΑΟΚ που ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς. Ο Κροάτης αμυντικός που ήρθε ως αντί Λίνο δεν έχει πείσει τους παράγοντες του Δικεφάλου ότι μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ο Ιγκορ Τούντορ τον εμπιστεύεται, χωρίς ο συμπατριώτης του να μπορεί να του το ανταποδώσει. Έχει παίξει σε 13 αναμετρήσεις (11 στην Ελλάδα και 2 στην Ευρώπη), ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια ασίστ.

Ζάιρο

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε πολλά στον ερχομό του Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικού από την Τρεντσίν. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε πως δεν έχει προσαρμοστεί καθώς σε κανένα παιχνίδι που αγωνίστηκε δεν έδειξε τις ικανότητες που μάγεψαν τον Άρνεσεν και τους συνεργάτες του. Στο μοναδικό παιχνίδι που είχε συνδρομή στην νίκη του ΠΑΟΚ ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου όπου πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ. Ο Ζάιρο μέχρι στιγμής έχει 13 συμμετοχές (10 εντός συνόρων και 3 στην Ευρώπη)

Τέρι Αντόνις

Σ' αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και στις συνθήκες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το καγκουρό πάλεψε αρκετά ωστόσο εκτός από τα παιχνίδια με Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο δεν έχει πάρει ακόμα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε πως έχει το ταλέντο κι αν τον πιστέψουν στην Τούμπα και του δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί να εξελιχθεί.


Νίκος Κοροβέσης

Ο 24χρονος μέσος ίσως είναι ο πιο αδικημένος παίκτης του καλοκαιριού. Συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία, όμως στην συνέχεια έβλεπε το όνομα του στην αποστολή με τα κιάλια. Ο Ιγκορ Τούντορ δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται και αυτό για τον ίδιο είναι πρόβλημα. Ο Κοροβέσης μέχρι στιγμής μετράει 5 συμμετοχές (3 στην Ελλάδα και 2 στην Ευρώπη), ενώ και μια ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα