Έκλεισε Μρντάκοβιτς ο Αγροτικός

Gazzetta team
Έκλεισε Μρντάκοβιτς ο Αγροτικός

bet365

Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για τον Αγροτικό Αστέρα.

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα πρέπει να θεωρείται ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Σερβικό Τύπο παραδέχτηκε πως έχει έρθει σε οριστική συμφωνία και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εύοσμο. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στην Ελλάδα, καθώς έχει περάσει από Βέροια και Λεβαδειακό, με την παρουσία του στην «Βασίλισσα του Βορρά» να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, ενώ εκεί είχε ανά προπονητή τον Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Σε δηλώσεις του στην σερβική εφημερίδα «Jurnal», εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την Βοϊβοντίνα και συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα. «Πήρα τα χαρτιά μου από την Βοϊβοντίνα και έφυγα φιλικά από την ομάδα. Είχα παραγκωνιστεί από το φθινόπωρο, καθώς πλέον στη Σερβία δίνεται χώρος στα νέα παιδιά, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης. Καταλαβαίνω την κατάσταση και δεν είμαι θυμωμένος. Λυπάμαι μόνο που δεν άφησα ένα πιο βαθύ σημάδι στον σύλλογο», ανέφερε ο Μρντάκοβιτς.

Οσο για την επιλογή του να παίξει και πάλι στην Ελλάδα, υπογράμμισε: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση του Γκόραν Στεφάνοβιτς. Επέλεξα ένα καλό περιβάλλον, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μακρόπνοα σχέδια. Πριν παίξω στη Βοϊβιντίνα, έπαιξα στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, αλλά και στην Κύπρο και ξέρω πως θα είναι πετυχημένη αυτή η επιλογή με τον Στεφάνοβιτς».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα