Ιμπραΐμοβιτς: «Ηξερα ότι θα έγραφα ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ηξερα ότι θα έγραφα ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιμπραΐμοβιτς: «Ηξερα ότι θα έγραφα ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν»

bet365

Για τη σωστή απόφασή του να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Είναι ο ηγέτης της Παρί, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δηλώνει απόλυτα δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Αισθάνομαι καλά. Νιώθω ότι έχω μεγάλη ευθύνη», λέει ο Ιμπραΐμοβιτς στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνεχίζει:

Στην Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν απέχει 19 βαθμούς από τη δεύτερη θέση με το μυαλό της πλέον να βρίσκεται στην... ευρωπαϊκή διάκριση. Σε απόδοση 15.00 στη Novibet να κατακτήσουν οι Παριζιάνοι το Champions League.

«Πριν έρθω εδώ ήξερα ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα επειδή ο σύλλογος ήθελε να κάνει κάτι σπουδαίο, κάτι μεγάλο να χτίσει έναν σύλλογο και να τον φέρει στην κορυφή. Ήταν ένα πρότζεκτ στην αρχή του. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί στο ξεκίνημα, επειδή είναι εύκολο να έρθεις εδώ που όλα έχουν τακτοποιηθεί και όλα είναι καλά για να κάνεις αυτό που θες.

Ήμουν ο πρώτος που έφτασα εδώ, δεν ήταν εύκολο επειδή ήρθα από τη Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένας διαφορετικός κόσμος απ' ότι είναι σήμερα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, ήμουν από τους πρώτους που ήρθαν εδώ και να έφεραν το σύλλογο στην κορυφή, ήξερα ότι θα έγραφα ιστορία με αυτόν το σύλλογο.

Όταν αλλάξω σύλλογο ή σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο θα κάτσω κάτω, θα κοιτάξω πίσω και θα πω ότι ήμουν μέρος αυτού του πρότζεκτ, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα