Προτιμά Μπεργκ από Φορτούνη ο Ελευθερόπουλος

Προτιμά Μπεργκ από Φορτούνη ο Ελευθερόπουλος

Χωρίς δισταγμό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε ότι προτιμά τον Μπεργκ από τον Φορτούνη.

Προτιμά Μπεργκ από Φορτούνη ο Ελευθερόπουλος

Με δηλώσεις του στη Nova ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν δίστασε να πει ότι έχει αδυναμία στον Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα είπε ότι Φορτούνης είναι φυσικός ηγέτης αλλά εκείνος προτιμά να τον Σουηδό.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λέστερ.

Οι δηλώσεις του για:

Τα θετικά και τα αρνητικά στο πρώτο μισό της σεζόν: «Το θετικό είναι ότι αγωνιστικά έχουμε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση. Τα παιδιά μέσα από σκληρή προσπάθεια, καταφέρανε, μετά τις πρώτες αγωνιστικές που δεν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε αυτό επίπεδο, να γίνουν ανταγωνιστικοί. Και όσο περνάει ο καιρός υπήρχαν τα παιχνίδια που επιβληθήκαμε αρκετές φορές ή ήμασταν και ισάξιοι με μεγάλες ομάδες. Οπότε, αυτά είναι τα πολύ θετικά, το να βάζουνε κάθε μέρα και ένα λιθαράκι και να δημιουργούνε κάτι όμορφο. 

Στα αρνητικά είναι ότι βαθμολογικά είμαστε στις δύο τελευταίες θέσεις. Οπότε, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν βάσει της εικόνας μας στις 7-8 τελευταίες αγωνιστικές. Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν όλα τα ματς που παίξανε τα παιδιά εξαιρετικά». 

Την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: «Σαφέστατα ήταν ο Ολυμπιακός. Έχει εκπληκτικό ρόστερ, πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Έχει σέντερ φορ τον Ιντέγε που δύσκολα βρίσκεις. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ που για μένα είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο». 

Τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: «Η κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη-κλειδί. Η ΑΕΚ έχει τον Χρήστο τον Αραβίδη, που για εμένα η ενέργεια που δίνει στην υπόλοιπη ομάδα, οι κινήσεις και τα γκολ κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ, που όπως προείπα είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει τον Φορτούνη, είναι πολύ ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και για την Εθνική ομάδα. Έχουμε ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία που είναι φυσικός ηγέτης». 

Το ποιον επιλέγει ανάμεσα στους τρεις: «Νομίζω τον Μπεργκ λόγω διάρκειας. Είναι ένας παίκτης που του έχω αδυναμία αρκετά χρόνια». 

Το γκολ της ομάδας του που ξεχωρίζει και την καλύτερη στιγμή: «Εκ των πραγμάτων, επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές είναι το δεύτερο με τον Ατρόμητο. Διότι, μας κράτησε ζωντανούς στον στόχο μας, στο όνειρο μας με το τρίποντο που πήραμε. Για εμένα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που για εμένα ήταν η μοναδική άσχημη εμφάνιση που κάναμε. Είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά και από το επόμενο δευτερόλεπτο τα παιδιά έχουν ανοδική πορεία». 

Το τι θα άλλαζε στην ομάδα του στον δεύτερο γύρο: «Είναι ξεκάθαρο το ότι η ομάδα μας στέκεται πολύ καλά, αλλά αυτό που της λείπει είναι το γκολ. Περιμένουμε τον Ίγκορ να επιστρέψει. Αν είναι υγιής στα μέσα Ιανουαρίου, σαφέστατα θα είμαστε πολύ καλύτερα. Αν δεν είναι, θα πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε κάποια λύση».

Best of internet