Στους 10 κορυφαίους ο Σίλβα! (pic)

Στους 10 κορυφαίους ο Σίλβα! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Στους 10 κορυφαίους ο Σίλβα! (pic)

bet365

Στην δεκάδα των κορυφαίων της Ιβηρικής για το 2015 συμπεριέλαβε πορτογαλικό site, τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.
Η πορτογαλική ιστοσελίδα Mais Futebol έκανε θέμα με τους 10 κορυφαίους παίκτες και προπονητές από την χώρα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους τόσο εντός όσο και εκτός Ιβηρικής.
Ο Μάρκο Σίλβα πήρε θέση στην 10άδα των κορυφαίων (σ.σ. στο Νο6). Άφησε πίσω τους στην σχετική λίστα τους Πάουλο Σόουζα (Φιορεντίνα), Ρούμπεν Νέβες (Πόρτο), Ρούι Ζόρζε (Εθνική κάτω των 21) και Ρούι Βιτόρια (Μπενφίκα).
Στο κομμάτι για τον ερυθρόλευκο τεχνικό γίνεται μνεία σε όλη την... περιπέτειά του με το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ (σ.σ. αλλά και στα περσινά πεπραγμένα του στην χώρα του) και στο πως βρέθηκε στον Ολυμπιακό.
«Στις 7 Ιουλίου ο Ολυμπιακός τον ανακοίνωσε επίσημα. Στην Ελλάδα ο Πορτογάλος τεχνικός κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο της χώρας, όμως δεν πήρε την πρόκριση για τους '16' του Champions League. Ήταν μία γεμάτη χρονιά και με ένταση, όμως με αξιοσημείωτα για αυτόν αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους», σημειώνεται μεταξύ άλλων για τον 38χρονο Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα