Μπούρμπος: «Στηρίξτε την Αναγέννηση»

Μπούρμπος: «Στηρίξτε την Αναγέννηση»

Μέσω του επίσημου site της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζητάει την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Μπούρμπος: «Στηρίξτε την Αναγέννηση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωσή του:

"Η Αναγέννηση αφήνει το 2015 που μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες βρισκόμενη για άλλη μια φορά σε ένα ικανοποιητικότατο αγωνιστικό επίπεδο και μέσα στους στόχους που έχει θέσει...

Με μια υπερβατική προσπάθεια που κρατάει ακόμη κόντρα σε όλα τα... στοιχεία της φύσης, η ομάδα έχει πετύχει ασύλλυπτα πράγματα όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο κι όλα αυτά χωρίς την παραμικρή βοήθεια και χάρη στην ενέργεια συγκεκριμένων ανθρώπων που την “τρέχουν” και συγκεκριμένων που την στηρίζουν με κάθε τρόπο στην καθημερινότητά της και στους αγώνες...

Τελευταία αντιμετώπισε πάλι κραδασμούς (απο τους πολλούς που είχε τα τελευταία χρόνια), καθώς στην πλειοψηφία των παιχνιδιών αντιμετωπίστηκε με τρόπο απαράδεκτο...
 Κακές επιδόσεις, βαρύτατα πρόστιμα...

Ακόμη και συκοφαντικές αναφορές απο ντόπιους...
 Παρόλα αυτά η Αναγέννηση κρατάει γερά και το ποδοσφαιρικό τμήμα σταμάτησε τις προπονήσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων μέσα σε άριστο κλίμα και με τη στήριξη (για άλλη μια φορά) της διοίκησης και του προέδρου Βασίλη Μπούρμπου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ
 

Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα όπως δεν ήταν ποτέ σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το μεγάλο βάρος της ευθύνης, δηλαδή ο πρόεδρος της Αναγέννησης που μάλιστα έχει ακούσει και ουκ ολίγα απο συγκεκριμένους κύκλους της πόλης, για μία ακόμη φορά  θέτει όλη την Αναγεννησιώτικη κοινότητα προ των ευθυνών της και με προσωπική δήλωση που έκανε χθες ανοίγει τις πόρτες διάπλατα και για στήριξη της προσπάθειας, αλλά και για ανάληψη εξολοκλήρου απ’ οποιους ή όποιον επιθυμεί τα ηνία.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Μπούρμπος αναφέρει τα εξής:

«Εύχομαι καταρχήν χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και σ’ όλη τη μεγάλη Αναγεννησιώτικη οικογένεια.
 Το κλείσιμο της χρονιάς βρίσκει την ομάδα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Απο τη μία με υπερβατική και καθημερινή προσπάθεια κατορθώνει σε πείσμα των καιρών να διατηρείται αξιόμαχη σε όλα τα επίπεδα και να σκορπά χαρά σε όλους τους Καρδιτσιώτες, απο την άλλη όμως βάλλεται πανταχόθεν, έχει ν’ αντιμετωπίσει πάρα πολλά εμπόδια και βρίσκεται μεσούσης μιας πολύ δύσκολης περιόδου.

Με πρόσφατες δηλώσεις μου έχω κατ’ επανάληψη ανοίξει τις διαδικασίες για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη αυτής της προσπάθειας.
Σήμερα με αφορμή αυτή τη συγκυρία καλώ για άλλη μια φορά όλους τους Αναγεννησιώτες να στηρίξουν την ομάδα και να συνεισφέρουν στην πορεία της.

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι.

Εχουμε εξοντωθεί οικονομικά και ψυχικά, αλλά οπως διαπιστώνει ο κόσμος δεν πετάμε λευκή πετσέτα γιατί μάθαμε ν’ αγωνιζόμαστε, τίμια, με συνέπεια και με απόλυτη διαφάνεια. 

Δεν γίνεται όμως κάποιοι να αγωνίζονται και κάποιοι να τους βάζουν συνεχώς εμπόδια και πολύ περισσότερο να τους συκοφαντούν κι απο πάνω!

Δεν θ’ ακούσουμε και κουβέντες κιόλας για όσα έχουμε προσφέρει απο κυρίους που δεν έχουν εγγραφεί ούτε καν μέλη στο σύλλογο!!! 
Που δεν έδωσαν 50 ευρώ για τα μάτια του κόσμου σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που γίνεται μια συγκλονιστική προσπάθεια!!!
 

Πολλές φορές πέρασε απο το μυαλό μου η αποχώρηση και το έχω δηλώσει σε προηγούμενες αναφορές. Δεν είμαι όμως απ’ αυτούς που θ’ αδιαφορήσουν για την ομάδα και θα την αφήσουν να πάει άκλαυτη γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω.
Ωστόσο το κάλεσμα είναι ανοιχτό περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. 
Και στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής για να στηρίξει στα δύσκολα που έρχονται αλλά και σ’ οποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοίκηση ή και ν’ αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία...

Οι πόρτες είναι ανοιχτές όπως πάντα.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε την Αναγέννηση σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει η ομάδα να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή στο Πανελλήνιο, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι όσοι την αγαπάμε.

Στην πράξη όμως και στη συμμετοχή κι όχι στις κουβέντες του καφενείου...

Κλείνοντας επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τους ανιδιοτελείς Αναγεννησιώτες που απο την αρχή αυτής της φοβερής πορείας στηρίζουν χωρίς προαπαιτούμενα και είναι δίπλα σ’ αυτή  προσπάθεια γιατί απλούστατα γνωρίζουν απο πρώτο χέρι πόσο καθαρή και υπερβατική  είναι.

Αποτέλεσαν και αποτελούν το ηθικό στήριγμα και τους ευχαριστώ απο καρδιάς και εκ μέρους της ομάδας.

Παρά τις τρομερές δυσκολίες αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που τέσσερα χρόνια δεν έχει προσφυγές, που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Η καταλληλότερη συγκυρία, λοιπόν, για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάνε ακόμη καλύτερα την ομάδα να συμμετέχουν ή και ν’ αναλάβουν εξολοκλήρου.

Εγώ θα είμαι δίπλα τους με κάθε τρόπο...»"

Best of internet