Μπαρόχα: «Ευρώπη και Κύπελλο»

Μπαρόχα: «Ευρώπη και Κύπελλο»

Gazzetta team
Μπαρόχα: «Ευρώπη και Κύπελλο»

bet365

Ο Αλάιν Μπαρόχα, μίλησε για την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως στόχος της Ένωσης είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μπορεί κόντρα στον Λεβαδειακό ο τραυματισμός του να μην τον άφησε να αγωνιστεί, όμως ο Αλάιν Μπαρόχα είναι ο βασικός κίπερ της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 26χρονος τερματοφύλακας, μίλησε στην «Real News» και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει πολύ το Κύπελλο...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι στην ΑΕΚ προσπαθούμε για το καλύτερο. Φυσικά, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω, ωστόσο στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Εγώ, πάντως, είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μου. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέρος αυτής της ομάδας και όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το τι θα τον άφηνε ικανοποιημένο το καλοκαίρι: «Ως ΑΕΚ, έχουμε πάντα στόχο τις πρώτες θέσεις – όσο πιο ψηλά, τόσο το καλύτερο. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ο στόχος θα είναι η δεύτερη θέση και η Ευρώπη. Και βέβαια το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε».

Για το πόσο τον προβληματίζει πως η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στην κορυφή: «Εμείς έχουμε πάντα ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος να πλησιάσουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ».

Για εκείνους που τον αμφισβητούν: «Καθημερινά δίνω το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες και νομίζω ότι με τον τρόπο αυτό θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μου».

Για τις αλλαγές που έφερε ο Πογέτ σε σχέση με τον Δέλλα: «Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και τη δική του νοοτροπία. Αλλά και τον δικό του τρόπο δουλειάς. Και οι δύο, πάντως, προσπαθούν να πάρουν το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές».

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Προς το παρόν ανήκω στην ΑΕΚ και το μόνο που με νοιάζει είναι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος. Έχουμε έξι μήνες ακόμη για να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω, όμως, ότι θα συνεχίσω στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα