Ειρωνία Μπερλουσκόνι για Μίλαν

Ειρωνία Μπερλουσκόνι για Μίλαν

Gazzetta team
Ειρωνία Μπερλουσκόνι για Μίλαν

bet365

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν στηρίζει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και φροντίζει να το δείχνει, με τον τρόπο του, σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο «Καβαλιέρε» είναι σταθερός σε αυτό που είχε πει στην αρχή της σεζόν προς τον προπονητή: «Έξοδος στο Champions League ή αντικατάσταση». Ο Μιχαΐλοβιτς, όπως και ο Αντριάνο Γκαλιάνι, έχουν προσπαθήσει το τελευταίο διάστημα να ρίξουν κάπως τους τόνους αποφεύγοντας να μιλήσουν για είσοδο στην 3άδα αλλά για τον Μπερλουσκόνι δεν αλλάζει κάτι και δείχνει συνεχώς ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα που βλέπει στο γήπεδο.

Το έκανε πριν λίγες μέρες, όταν στο περιθώριο πολιτικής εκδήλωσης είπε ότι «έδωσα 150 εκατ. ευρώ μέσα στο 2015 αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουμε στους τίτλους», το έκανε και πάλι την παραμονή Χριστουγέννων. Ο Μπερλουσκόνι μίλησε τηλεφωνικά, όπως συνηθίζεται τέτοιες μέρες, με το παιδικό νοσοκομείο του Φροζινόνε και με αφορμή το 2-4 των Ροσονέρι επί της νεοφώτιστης ομάδας την περασμένη Κυριακή, την πέταξε την σπόντα του.

«Ξέρω ότι την Κυριακή συναντήσατε τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν πριν το ματς με την Φροζινόνε. Ελπίζω ότι τους εξηγήσατε τι πρέπει να κάνεις για να νικάς»...

 

SERIE A Τελευταία Νέα