Αλέγκρι: «Επίθεση στην Μπάγερν»

Αλέγκρι: «Επίθεση στην Μπάγερν»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Επίθεση στην Μπάγερν»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους μπορεί να ζήσει μια σπουδαία σεζόν και φέτος, κάνοντας και μια αναφορά στους αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Οι Μπιανκονέρι αποφάσισαν να ρίξουν πολύ τον μέσο όρο ηλικίας με τις κινήσεις τους στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μετά από ένα καταστροφικό, όπως είπε ο προπονητής τους, ξεκίνημα στη σεζόν, τώρα δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους.

«Εχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Αρχίσαμε με δέκα νέους παίκτες στο ρόστερ και με μια αβεβαιότητα αφού είχαμε χάσει κάποιους παίκτες-εγγύηση. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αρχίσαμε τη σεζόν με καταστροφικό τρόπο. Τώρα, όμως, η ομάδα είναι σταθερή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα ωριμάζει και δεν πρέπει να σταματήσουμε» είπε σχετικά ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για την μάχη με την Μπάγερν στους «16» του Champions League.

«Αν θα παρκάρουμε λεωφορείο; Οχι, θα επιτεθούμε και θα είναι ένα όμορφο ματς. Η εικόνα της Γιουβέντους αποκαταστάθηκε παγκοσμίως μετά την περσινή πορεία ως τον τελικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και παράλληλα να είμαστε όπως πρέπει και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα