Παναθηναϊκός: Για δανεισμό ο Νίνης

Παναθηναϊκός: Για δανεισμό ο Νίνης

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Για δανεισμό ο Νίνης

bet365

Την πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βλέπει ο Σωτήρης Νίνης, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού δεν δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Όπως φαίνεται, ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει. Όπως αναφέρει η SportDay, ο διεθνής χαφ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Τριφύλλι.

Το θέμα του 25χρονου μέσου συζητήθηκε και στη σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και τους Βόκολο – Φύσσα και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Νίνη να παραχωρείται ως δανεικός, μαζί με οψιόν πώλησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα