Και Κουένκα για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Και Κουένκα για την ΑΕΚ

bet365

Ένα ακόμη όνομα προστίθεται στη λίστα της ΑΕΚ, που αναζητά παίκτες που θα της δώσουν ποιότητα στα άκρα της επίθεσης, με τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ισαάκ Κουένκα να έρχεται στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, μετά την περίπτωση του Ουσάμα Ασαϊντί, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν προσθέσει και το όνομα του Καταλανού, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για δύο σεζόν, πριν δοθεί δανεικός στον Άγιαξ και μετακομίσει στην Ντεπορτίβο το καλοκαίρι του '14. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί τόσο στη Β ομάδα της Μπάρτσα όσο και στην Σαμπαντέλ ως δανεικός.

Ο Κουένκα το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε ξανά ομάδα, δοκιμάζοντας την τύχη του στην Τουρκία με την Μπούρσασπορ, όμως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Προύσα και φαίνεται πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2018, αλλά φαίνεται πως η Μπούρσασπορ δεν είναι αρνητική ακόμη και να δανείσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως έχει ήδη αρκετούς μνηστήρες, όπως η Λάτσιο, η Τζένοα και η Βερόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα