«Ανοιχτό» του Ομάρ για Premier League!

«Ανοιχτό» του Ομάρ για Premier League!

«Ανοιχτό» του Ομάρ για Premier League!

Στο κόλπο της απόκτησης του Ομάρ Ελαμπντελαουί έχουν μπει δυναμικά τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Premier League με το θέμα του Νορβηγού μπακ να είναι... ανοιχτό.

Η πλευρά του νεαρού διεθνούς αμυντικού επιβεβαίωσε στη Νορβηγία - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr - πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Premier που ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για τον παίκτη. Επίσης πως έχει στα χέρια της ήδη προσφορές.

«Ναι υπάρχουν προσφορές για τον Ομάρ από την Premier. Θα δούμε το τι θα συμβεί. Για ότι είναι να γίνει πρώτα θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό», ήταν η σχετική επιβεβαίωση.

Η μία φέρεται να είναι η Γουέστ Χαμ. Κατά το παρελθόν πάντως περισσότερες από τρεις ομάδες από την Ευρώπη έχουν επιχειρήσει να κλείσουν τον Ομάρ (σ.σ. η Μπενφίκα περισσότερες από 2 φορές), εισπράττοντας αρνητικές απαντήσεις από τον Ολυμπιακό. Και αυτήν την φορά λοιπόν αναμένενεται νέο... κύμα κρούσεων για τον ταλαντούχο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ενώ θα υπάρξει και σχετική συνάντηση της πλευράς του παίκτη με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Best of internet