Μυστακίδης: «Ήρθα για να μείνω» (vid)

Μυστακίδης: «Ήρθα για να μείνω» (vid)

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Ήρθα για να μείνω» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης μετά από μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο φαίνεται πως βρήκε τα πατήματα του με αποτέλεσμα ο Ιγκορ Τούντορ να τον εμπιστεύεται μια θέση στην 11αδα του ΠΑΟΚ

Η περίπτωσή του αποτελεί μια από τις χαρακτηριστικότερες ιστορίες επιτυχίας για τη χρονιά που φεύγει. Από την απογοήτευση του πόνου και της άδοξης επιστροφής στην πατρίδα, στη δοκιμασία απόδειξης της αξίας του κι από τα… χωράφια της Football League, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Γιάννης Μυστακίδης μιλά για όλα αυτά στην κάμερα του PAOK TV.

Στα 16 του πήρε μία μεγάλη απόφαση. Άφησε πίσω του την οικογένεια και τους φίλους του και πήγε στην Γερμανία να κυνηγήσει το όνειρό του. Κι ενώ τα πρώτα βήματα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε πίσω μία ολόκληρη σεζόν και τον οδήγησε πίσω στην Ελλάδα. Μετά από ένα διάστημα δοκιμής κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα. Στην πρώτη προσπάθεια που έκανε να βρει μία θέση στο ρόστερ απέτυχε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έστειλε δανεικό στον Πιερικό για να… ψηθεί. Εκεί εντυπωσίασε και γύρισε πιο αποφασισμένος και συνειδητοποιημένος από ποτέ. Έχοντας για δάσκαλο τον Ίγκορ Τούντορ που από την πρώτη στιγμή είδε κάτι στον νεαρό άσο έχει καταφέρει μέσα σε έξι μήνες να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα