Ξάνθη: Η σεζόν των... άκρων!

Ξάνθη: Η σεζόν των... άκρων!

bet365

Από τα ψηλά στα χαμηλά η Ξάνθη, που μέσα στο 2015 έφτασε σε τελικό Κυπέλλου, αλλά πρόλαβε και να αποκλειστεί στον ίδιο θεσμό πριν την αλλαγή του έτους!

Ιδιαίτερη χρονιά για την Ξάνθη το 2015, με τα πάνω της και τα κάτω της. Προφανώς και ξεχωρίζει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου όχι μόνο έδωσε το παρών, αλλά κατάφερε να ορθώσει το ανάστημά της, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Η προσγείωση, δυστυχώς ήταν κάπως απότομη, αφού η χρονιά μέχρι στιγμής δε κυλάει όπως θα ήθελε η ομάδα. Κακή πορεία στο πρωτάθλημα, πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο και γενικά, εικόνα ομάδας χωρίς φαντασία.

Στα... στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν, είναι και το απίστευτο ξέσπασμα του Σολτάνι στο ματς με τον Ηρακλή, όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα και έχασε τον έλεγχο. Όχι μόνο πήγε να πιάσει τον διαιτητή στα χέρια, αλλά δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά ούτε οι συμπαίκτες του, κάτι που έκανε έξαλλο ακόμα και τον Καζναφέρη, που στο τέλος κόντεψε να τον δείρει.

-Τι κρατάνε
Την πορεία στο Κύπελλο... Πέρυσι! Απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό, έφτασαν στον τελικό, έδωσαν την μάχη τους κόντρα στον Ολυμπιακό και κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ακόμα μία μεγάλη στιγμή στην Ιστορία του συλλόγου, με τους Ακρίτες να φτάνουν κοντά στον πρώτο τους τίτλο.

-Τι αφήνουν
Την πορεία στο Κύπελλο... Φέτος! Όταν είσαι φιναλίστ, δεν μπορείς παρά να έχεις υψηλούς στόχους. Όταν, λοιπόν, μένεις εκτός, έστω κι από την ΑΕΚ ή την ΑΕΛ (Β' Εθνικής όμως), υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι τυχαία η αντίδραση του – πάντα αυθόρμητου – Πανόπουλου, που είπε ότι «όποιος δε μπορεί να φύγει». Ο πρόωρος αποκλεισμός, όχι απλά ενόχλησε, αλλά πόνεσε!

-Παίκτης που ξεχώρισε
Κλέιτον. Κι αυτό φάνηκε, όχι μόνο από την βοήθεια που έδωσε στην προηγούμενη σεζόν, αλλά και στο κενό που άφησε φεύγοντας. Μία ομάδα μόνοςτου, με την Ξάνθη, φέτος, να μην μπορεί να βρει δίχτυα... ούτε με αίτηση στα περισσότερα παιχνίδια της, καθώς λείπει η φαντασία και η δημιουργία του.

-Η καλύτερη στιγμή
Ο τελικός. Θα ήταν από της καλύτερες στιγμές κάθε ομάδας, πόσω μάλλον, όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν την Ξάνθη, που δεν έχεις κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ακόμα και η παρουσία της στην... γιορτή, ήταν τιμή για τον Ακριτικό σύλλογο.

-Η χειρότερη στιγμή.
Η ήττα από την ΑΕΛ, που την άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου από την φάση των ομίλων. Ήταν τελικός, αλλά οι Ακρίτες δεν στάθηκαν στο ύψος τους.

-Η δήλωση του 2015:
Μπορεί και να είναι η δήλωση του 2015 γενικά, όχι μόνο για την Ξάνθη. Λίγο μετά τον τελικό στο ΟΑΚΑ και ο Πανόπουλολος μιλάει στην κάμερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα