Κοντά στην ομογένεια ο Άρης

Κοντά στην ομογένεια ο Άρης

Gazzetta team
Κοντά στην ομογένεια ο Άρης

bet365

Την έμπρακτη στήριξή του στην ομογένεια, δείχνει η διοίκηση του Άρη.

Η οικογένεια του ΑΡΗ εύχεται σε όλες και όλους να είναι η νέα χρονιά απαρχή μιας νέας και επιτυχημένης πορείας, ώστε ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πρόοδο και ανέλιξη του ΑΡΗ βάση των πραγματικών δυνατοτήτων του Συλλόγου μας.

Οι φίλαθλοί μας να έχουν τη βεβαιότητα ότι ενωμένοι και πάνω σε καθαρές, αθλητικές και υγιείς βάσεις θα χαρούν την επιστροφή του ΑΡΗ στις κορυφαίες θέσεις του αθλητικού στερεώματος, εκεί όπου τον έταξε η ένδοξη πορεία τόσων και τόσων ετών και τίτλων σε πολλά αθλήματα.

Εμείς, που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τον ΑΡΗ, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να είναι το 2016 η αφετηρία μιας δυναμικής επιστροφής του Συλλόγου μας στις θέσεις, στις οποίες τον καμάρωνε η Ελλάδα, αλλά και οι απανταχού Έλληνες και φίλοι του ΑΡΗ σε κάθε σημείο της γης.

Σας γνωστοποιούμε ότι η ανατολή του 2016 θα βρει εκπροσώπους του ΑΡΗ μας στις ΗΠΑ, όπου έχουν ήδη προγραμματισμένες επαφές με την ηγεσία της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, αλλά και διακεκριμένα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Μεταξύ άλλων, βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένες διαδικασίες με παράγοντες των ΗΠΑ, ώστε να εξασφαλισθεί μια επιτυχημένη περιοδεία της ομάδας μας, αμέσως μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί, στα πρότυπα δράσης μεγάλων συλλόγων της υφηλίου, θα δώσει σειρά αγώνων μηνυματικού χαρακτήρα με τις ομάδες της Ελληνοαμερικανικής Ομογένειας, αλλά και με μεγάλους ξένους συλλόγους.

Στόχος μας είναι η μεγάλη και πιο επιτυχημένη Ομογένεια των ΗΠΑ, η Ελληνοαμερικανική, να περηφανεύεται για μια ομάδα, τον ΑΡΗ μας, που ιδρύθηκε ανήμερα της εθνικής επετείου και τιμά όσο λίγες την μεγάλη πορεία του Ελληνισμού στις ΗΠΑ, αλλά και που αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας για περισσότερο από έναν αιώνα.

Αυτονόητο είναι ότι στις φετινές γιορτές η ομάδα και η διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος βρίσκονται κάθε μέρα δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με σκοπό να λάβουν το μήνυμα συμμετοχής σε αυτές τις δράσεις, όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ενδεικτικές είναι η παρουσία της ομάδας μας στο Παιδικό Χωριό του Φιλύρου, όπου μοιράσαμε δώρα και τρόφιμα, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, όπου θα προσφέρουμε συσσίτια, με την συμπαράσταση του Μητροπολίτη Βαρνάβα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα