Στον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ!

Θοδωρής Βασίλης
Στον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ!

bet365

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ και ο Καμερουνέζος άσος μετακομίζει στο Κορωπί. 300.000 ευρώ, παίκτης και χορηγία τα ανταλλάγματα.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στο ραντεβού της Τετάρτης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τις 550.000 ευρώ (σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά του Πανιωνίου) ή 220-230.000 ευρώ (με τα όσα υποστηρίζει από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός) ενώ θα υπάρξει κι έμψυχο αντάλλαγμα εκ μέρους του «τριφυλλιού» (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι αυτό) είτε με δανεισμό παίκτη είτε με κανονική μεταγραφική. Οι δύο πιθανότεροι να μετακομίσουν στην Πλατεία είναι ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου και Χουχούμη(παίζει και ο Δώνης), και αυτό γιατί δεν αποκλείεται μετά τον Μπουμάλ και ο Χατζηϊσαϊας-ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του-να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τα λεφτά της μεταγραφής αναμένεται να δοθούν σε αρκετές δόσεις και σε διάστημα 2-3 ετών. Παράλληλα, ο Πανιώνιος θα πάρει και μια χορηγία από ραδιόφωνο συμφερόντων Αλαφούζου.

Το συμβόλαιο του Μπουμάλ με τους Νεοσμυρνιώτες έληγε το καλοκαίρι του 2016 και ο Πανιώνιος βρισκόταν σε επαφές μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήταν διατεθειμένος να αποκτήσει από τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι του 2014 και με την κυανέρυθρη φανέλα είχε 50 συμμετοχές, εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι η πέμπτη ελληνική για τον Ολιβιέ Μπουμάλ έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα