Σκόνδρας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δίκιο»

Σκόνδρας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δίκιο»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σκόνδρας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δίκιο»

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν φοβάται να πει την αλήθεια και δικαιολογεί την στάση του κόσμου του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα.

Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Ελληνας αμυντικός του «Δικεφάλου» κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον της ομάδας μέσα στο 2016.

- Πως ήταν το 2015 και τι να περιμένουμε τη νέα χρονιά από τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν μια χρονιά με χαρές και λύπες, η ομάδα ξεκίνησε πάρα πολύ νωρίς κι έδωσε πολλά παιχνίδια, με πολλούς τραυματισμούς και μεγάλη πίεση. Από εκεί και πέρα, θα ξεκουραστούμε και θα αφήσουμε πίσω μας τη χρονιά, που φεύγει με τους πολλούς τραυματισμούς. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε, πλέον, τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, που είναι εφικτή και το κύπελλο. Είμαστε, ακόμη, μέσα σε αυτούς τους στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Θα μπει με το δεξί ο ΠΑΟΚ στο 2016; Σε απόδοση 2.20 στην Sportingbet η νίκη του «δικεφάλου» στην Ξάνθη.

Μοιάζει με λύτρωση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος…

«Η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αρκετοί παίκτες είναι τραυματίες, ίσως, κι από την κούραση. Σίγουρα, η διακοπή θα μας κάνει καλό, να ξεκουραστούμε, να καθαρίσει το μυαλό μας και να γυρίσουμε πίσω δυνατοί».

- Ο στόπερ Γιάννης Σκόνδρας είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του;

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί ακόμη έχω πάρα πολλά να δώσω. Ασφαλώς και θα παίξω, όπου μου πει ο προπονητής, είτε δεξιά στην άμυνα, είτε ως στόπερ και θα βοηθήσω την ομάδα μου από οποιαδήποτε θέση».

- Αν κάτι έχει χαθεί είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στην ομάδα…

«Είναι ένα στοίχημα για μας να τους ξανακερδίσουμε. Ο κόσμος έχει δίκιο. Αυτό το διάστημα η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με δουλειά στην προπόνηση θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ξανά, τον κόσμο και να αρχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα