Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ασαϊντί

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ασαϊντί

Gazzetta team
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ασαϊντί

bet365

Η περίπτωση του Ουσάμα Ασαϊντί έχει προταθεί στην ΑΕΚ και έχει προστεθεί στη λίστα του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, το όνομα του Μαροκινού έχει τοποθετηθεί στη λίστα με τους υποψήφιους να ενισχύσουν την Ένωση μεσοεπιθετικά τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο 27χρονος είναι ποδοσφαιριστής που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, ενώ διαθέτει πολύτιμη εμπειρία από την Premier League, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο με τη φανέλα της Λίβερπουλ όσο και με της Στόουκ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του αν προχωρήσει λογικά θα γίνει με τη μορφή δανεισμού, αφού ο Ασαϊντί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Αχλί του Ντουμπάι έως τον Ιούνιο του 2018. Είναι 17 φορές διεθνής, έχοντας σημειώσει 2 γκολ με το Μαρόκο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Όμνιγουορλντ, Ντε Γκράαφσαπ και Χέρενφεν, ξεκινώντας την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΖ Άλκμααρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα